(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
JABLEČNÁ BUCHTA S POLEVOU
Potřebné ingredience
200G CUKRU KRUPICE 2 VEJCE 80G OLEJE 300 POL.MOUKY 1 KYPŘÍCÍ PRÁŠEK,1 LŽIČKA SKOŘICE 300G NASTROUHANÝCH JABLEK,KŮRA Z CITRONU 50G NASEK.VLAŠS.OŘECHŮ,50G ROZINEK POLEVA: 200G ZAKYS.SMETANY 100G ČOK.NA VAŘENÍ NA POSYPÁNÍ 50G STROUHANÝCH OŘECHŮ
Postup přípravy
CUKR,VEJCE A OLEJ VYŠLEHÁME DO PĚNY.PŘIDÁME MOUKU SMÍCHANOU S PRÁŠ.DO PEČIVA A SKOŘICÍ,DÁLE PŘISYPEME JABLKA,CITR.KŮRU,OŘECHY A ROZINKY.DŮKLADNĚ PROMÍCHÁME A VLEJEME DO PEKÁČKU,VYLOŽENÝM PEČÍCÍM PAPÍREM,JÁ JSEM DALA NA KLASICKÝ PLECH,ALE JE LEPŠÍ PEKÁČEK,BUCHTA JE VYŠŠÍ,CHUTNĚJŠÍ.PEČEME PŘI 175C ASI 1 HOD.DÁME POLEVU A POSYPEME STROUHANÝMI OŘECHY.DOBROU CHUT
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bludimíta213
(upraveno)
19. 3. 2010, 17:16
chtěla bych se zeptat, tu polevu udělám normálně na vodní páře a smíchám tu zakysanou smetanu s čokoládou? Ptám se asi hloupě,ale slyším to poprvé Zítra buchtu hned zkusím vypadá úžasně a recept je také moc zajímavý.
BLAHULINKA
(upraveno)
20. 3. 2010, 18:54
@bludimíta213
DOBRÝ DEN VLADKO,ANO ČOKOLÁDU VE VODNÍ LÁZNI ROZPUSTÍTE A PŘIDÁTE ZAKYS.SMETANU TA ČOKOLÁDA JE JEMNÁ A HLADKÁ.AT SE VÁM POVEDE A DOBROU CHUT MIRKA
Ilonáček
(upraveno)
19. 3. 2010, 16:23