(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
HOUBOVÁ ČALAMÁDA VHODNÉ JAKO PŘÍLOHA+++
Potřebné ingredience
2 kg hub ( nakrájených a 3 minuty povařených v osolené vodě ),zcezené a proprané pod vodou ,asi 60 dkg cibule ( na kolečka ), asi 90 dkg paprika ( na nudličky ), 1 lahvička kečupu - nemusí být, 1/4 L oleje. VŠECHNO SMÍCHÁME DOHROMADY DÁME DO SKLENIČEK ZALIJEME NÁLEVEM
Postup přípravy
NÁLEV :
1/5 LITRU VODY,
1/2 LITRU OCTA,
1 DEKO ::::TOHLE VŠECHNO SVAŘIT.
PŘIDÁME 22 KULIČEK SACHARINU NECHÁME TROCHU SCHLADNOUT PŘECEDÍME. ZAVAŘUJEME PŘI 85 ° C ASI 20 MINUT.JÁ SI DĚLÁM DVOJTOU DÁVKU NÁLEVU PO SCHLADNUTÍ KDYŽ ZBYDE SCHOVÁM DO LEDNICE A POTOM OPĚT POUŽIJI.
1/5 LITRU VODY,
1/2 LITRU OCTA,
1 DEKO ::::TOHLE VŠECHNO SVAŘIT.
PŘIDÁME 22 KULIČEK SACHARINU NECHÁME TROCHU SCHLADNOUT PŘECEDÍME. ZAVAŘUJEME PŘI 85 ° C ASI 20 MINUT.JÁ SI DĚLÁM DVOJTOU DÁVKU NÁLEVU PO SCHLADNUTÍ KDYŽ ZBYDE SCHOVÁM DO LEDNICE A POTOM OPĚT POUŽIJI.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé