(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Mexický gulášek

Potřebné ingredience
500g hovězího předního masa,olej,2 cibule,sůl,pepř,hlad.mouka asi 2 lžíce,30g rajs.protlaku,20g kečupu,150g mraž.hrášku,50g str.sýra.
Postup přípravy
Maso si nakrájíme na malé kostky.cibulku osmažíme na oleji,vložíme maso a chvíli dusíme ve vl.šťávě,osolíme,opepříme,podlijeme teplou vodou a dusíme do měkka.Když maso změkne vysmahneme šťávu na tuk zaprášíme moukou orestujeme,podlijeme teplou vodou,přidáme raj.protlak,kečup a 1/2 hrášku a povaříme,Na talíři sypeme strouhaným sýrem.
Podáváme s rýží uvařenou ze sáčku a smíchanou s druhou polovinou mraž.hrášku-který si trochu povaříme.Je to výborný gulášek
Podáváme s rýží uvařenou ze sáčku a smíchanou s druhou polovinou mraž.hrášku-který si trochu povaříme.Je to výborný gulášek
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kimby
(upraveno)
26. 9. 2010, 8:58
děkuji za receptík, hledala jsem nějakou změnu a toto je fajn recept, budu nadále dělat, mám ho v oblíbených


nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
28. 9. 2010, 19:14
@kimby
Děkuji a zdravím Alča

nahlásit