Marináda na maso, třeba i na řízky (není potřeba trojobalu,stačí už jen strouhanka!!!)
Potřebné ingredience
Na 1/2 kg masa - 2 celá vejce, 2 lžičky hořčice, 2 lžíce solamilu, 1 lžička soli, 1 lžička pepře, 1 lžička worčestru, 1 lžička magi, 2 stroužky česneku.....a naložit na min. 24 hodin (ale pokud nakládáte třeba kuřecí, tak můžete připravovat hned). Je to i na jiná masa (nakládám i vepřové, králičí...............)
Postup přípravy
Na fotu jsou kuřecí prsíčka.
Všechny suroviny připravené v misce
smíchané suroviny, stačí už jen vložit libovolné maso (kuře, králík, vepřové)
Můj dnešní obídek :-))
Krůtí prsa v marinádě s nivou a pórkem
Řízečky naložené v marinádě a pak obalené už jen ve strouhance. Je s tím nejen méně práce, ale je to i vynikající!
Kuřecí nebo vepřové maso v marinádě s nivou, ananasem a šlehačkou. Nejlepší je to asi s hranolkama, ale já mám ráda rýži.
Vepřová kapsa z masa naloženého v marinádě ("smažená" v troubě)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé