srdíčko

Potřebné ingredience
světlý korpus,karamelový krém-používám přímo karamel,ten si dělám doma,marcipán se suš.mléka
Postup přípravy
Karamel-100g cukr krupice,roztavíme-pozor musíme hooodně hlídat aby se nespálil-karamel by pak byl hořký,přilijeme 100g smetanu 33%-ohřátou může být i horkou a provaříme.Na karamel je třeba použít vyšší nádobu,cukr po vlití smetany nejednou vzkypí a spáleniny z cukru jsou hodně škaredé a bolestivé.Hotový karamel přelijeme do misky-plechové nebo skleněné a necháme vychladnout.Když se uhlídá tak je fakt skvělý.

+++
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

akin77
(upraveno)
17. 3. 2010, 21:57





nahlásit

lenta
(upraveno)
18. 3. 2010, 14:31
@akin77



nahlásit

darinka30
(upraveno)
16. 3. 2010, 21:16





nahlásit

lenta
(upraveno)
16. 3. 2010, 21:41
@darinka30



nahlásit

cherba
(upraveno)
16. 3. 2010, 12:36






nahlásit

lenta
(upraveno)
16. 3. 2010, 21:41
@cherba



nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
15. 3. 2010, 21:36









nahlásit

lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 22:20
@Ilonáček
taky díky

nahlásit

jeremy
(upraveno)
15. 3. 2010, 21:22



nahlásit

lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 22:20
@jeremy
díky

nahlásit

fikuska
(upraveno)
15. 3. 2010, 21:03







nahlásit

lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 22:19
@fikuska
Jani děkuji

nahlásit

HHaannuullee
(upraveno)
15. 3. 2010, 19:03






nahlásit

lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 20:28
@HHaannuullee

nahlásit

liba1963
(upraveno)
15. 3. 2010, 18:52







nahlásit

lenta
(upraveno)
15. 3. 2010, 20:28
@liba1963

nahlásit