(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Selský bochník

Potřebné ingredience
305ml vody, 1,5 lžičky soli, 0,5 PL cukru, 415g hladké mouky, 95g žitné mouky, 1,5 lžičky sušeného droždí, "zrníčka" - dýně, slunečnice apod.
Postup přípravy
V napsaném pořadí dám do formy od domácí pekárny. Nastavím si program 2 - francouzský chléb, doba trvání programu 3hodiny a 34minut. (Pekárna Moulinex Home Bread XL) Pozvukovém signálu nasypu "zrníčka".
Recept mám z Kuchařky Moulinex HB XL, která byla přiložena k pekárně...
Recept mám z Kuchařky Moulinex HB XL, která byla přiložena k pekárně...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ilonáček
(upraveno)
15. 3. 2010, 21:36








nahlásit