(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Španělské lečo
Potřebné ingredience
1/2 kg barevných paprik, 1/2 kg rajčat, 3 větší cibule, rajský protlak, asi 1/2 kg uzeniny, 250 g uvařené čočky, česnek, sůl, pepř a olej
Postup přípravy
Klasickým způsobem uvaříme lečo /bez vajec/, ale musí mít hodně šťávy. Proto doplňuji protlakem nebo kečupem. Do hotového leča vmícháme uvařenou čočku a utřený česnek /podle chuti,já ráda spíš víc :-)/.
Podáváme s rohlíčky a je to mňam!!!
Podáváme s rohlíčky a je to mňam!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hankaa3
(upraveno)
11. 9. 2010, 19:10
Zrovna jsme dojedli, moc dobré Kdysi jsem podobný recept dělala z červené čočky, byl na jejím obalu, také dobrá varianta
Jia
(upraveno)
18. 3. 2009, 13:26
Taky ho dělávám, právě jsme ho dojedli Je lepší než s vejci a pokud se tam nedá uzenina (což nemusí), tak i rozhodně zdravější než klasické Ale my ho rádi se šunkovou klobáskou