RÝŽOVÁ PÁNEV
Potřebné ingredience
Množství surovin určuje množství strávníků. - rýže parboleid, olej, cibule, česnek, suchý salám, žampiony, bílá paprika, mrkev, hrášek, sůl, pepř, zelenou petržel (nať), 2 lžíce kečupu, tvrdý sýr na posypání (veškerá zelenina je nakrájená na kostičky)
Postup přípravy
Uvaříme rýži dle návodu (já dávám půl cibule se zapíchaným hřebíčkem a lžičku oleje).
Na oleji osmahneme cibulku a česnek, přidáme na kostičky nakrájený salám (tvrdý, třeba poličan nebo vysočina), žampiony, nakrájenou mrkev a opečeme, potom přidáme papriku, hrášek, zalijeme 1/2 skleničkou vody, osolíme, opepříme, přidáme petrželku a nakonec přidáme kečup. Do pánve vmícháme uvařenou rýži a při servírování posypeme každou porci tvrdým sýrem.
Dobrou chuť !!!
Na oleji osmahneme cibulku a česnek, přidáme na kostičky nakrájený salám (tvrdý, třeba poličan nebo vysočina), žampiony, nakrájenou mrkev a opečeme, potom přidáme papriku, hrášek, zalijeme 1/2 skleničkou vody, osolíme, opepříme, přidáme petrželku a nakonec přidáme kečup. Do pánve vmícháme uvařenou rýži a při servírování posypeme každou porci tvrdým sýrem.
Dobrou chuť !!!
...
přípraveno na pánvi
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
p.kunrt
(upraveno)
14. 3. 2010, 15:37
Dovařeno. Je to vynikající. Díky za receptík.
ostruzinap
(upraveno)
14. 3. 2010, 22:01
@p.kunrt
není zač, jsem ráda když můžu inspirovat a pak i chutná