Zobrazit přihlášovací formulář

Amálka

0.0
Amálka

Potřebné ingredience

Dort je mramorový plněný pařížskou šlehačkoou a babány, polívaný čokoládou.

Amálka byla vyřezávaná po částech, byla to pěkná fuška, ale myslím že vypadá docela dobře. Inspirovala jsem se tady u Martiny ID 122460.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

akin77 18. 3. 2010, 8:05
(Y) (Y) |:o) |:o) (L)
jeremy 12. 3. 2010, 22:02
(clamp) (clamp) (clamp)Amálka krásně vynikla na tom tmavém podkladě, resp. čokoládě (clamp) (clamp) (clamp)
Ilonáček 12. 3. 2010, 20:32
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
cherba 12. 3. 2010, 19:40
(Y) (^) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
gabsa 12. 3. 2010, 17:45
krásná Amálka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
jazavka 12. 3. 2010, 15:26
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp)
jajka5 12. 3. 2010, 14:40
(Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
liba1963 12. 3. 2010, 10:49
(Y) (^) (Y) (^)S čokoládou vypadá moc krásně (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie