(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Francouzké bagety
Potřebné ingredience
375ml vody,25g kvasnic,5g soli,5g cukru,425g pšeničné chlebové mouky,100g hladké mouky,75g žitné mouky
Postup přípravy
Těsto na bagety si připravuji v domácí pekárně,ale určitě ho můžete připravit i klasickým způsobem.Vykynulé těsto rordělíme na 4-6 části,vytvořte dlouhé bochníkové tvary a nechte je ještě caa 30minut uležet.Na horním povrchu utvořte řadu šikmých zářezů a vložte do trouby vyhřáté na 160°C.
Jsou moc dobré.
Jsou moc dobré.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ajina28
(upraveno)
15. 2. 2011, 17:57
tak ted jsem je dopekla a jsou super moc nám chutnají,akorát jsem jich udělala víc menších vyšlo mi jich 11
RIBICKA
(upraveno)
16. 5. 2010, 18:28
Jsou moc dobré
Boňule
(upraveno)
12. 3. 2010, 11:13
Vypadají úžasně, potíráte před pečením něčím?
batoh
(upraveno)
12. 3. 2010, 18:52
@Boňule
Jo,jo tentokrát jsem potřela vajíčkem.Jinak nepotírám.
Ilonáček
(upraveno)
11. 3. 2010, 23:19