(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
VEPŘOVÉ SE ŽAMPIONY A ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM
Potřebné ingredience
viz.níže
Postup přípravy
Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na pánvičce opečeme - jakmile dáme na pánvičku zakápneme sójovkou - cca 1 lžička na 1 řízek. Až je maso opečené, dáme stranou. Do výpeku dáme nakrájené plátky žampionů, podlijeme asi 2-3 dcl vody a povaříme cca 5 minut. Můžeme trochu opepřit. Přidáme 1 - 2 lžička arašídového másla a 1 lžičku normálního másla a zahustíme jíškou (popř. solamylem). Vše zamícháme, vložíme maso a necháme ještě chvilku provařit.
Podáváme s rýží nebo hranolkama.
Podáváme s rýží nebo hranolkama.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé