(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
BYLINNÝ LIKÉR
Potřebné ingredience
na 1,5 litru destilátu (např. hruškovice, slivovice apod.) dáme: 6 g máty - 3 g celé skořice, hřebíčku, mateřídoušky, třezalky, oregána, meduňky Po vylouhování - Cukrová voda: 300 g cukru + 1/2 litru vody
Postup přípravy
Necháme 4-6 týdnů louhovat ve skleněná nádobě při teplotě 25C, denně promícháme. Po vylouhování scedíme přes plátno, určitě tak 2-3x dle potřeby, abychom se zbavili zelené usazeniny. Poté likér zředíme cukrovou vodou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
11. 3. 2010, 23:26