(recept
si oblíbilo 46 návštěvníků)
Pangas v troubě
Potřebné ingredience
pangas
sůl, kmín, solčanka, sl. paprika, koření na ryby
česnek
jarní cibulka
rajčata
kozí rohy
citron
máslo
Postup přípravy
Rybu dáme do pekáčku. Pocitronujeme. Posypeme vším kořením. Přidáme česnek na plátky nebo rozetřený. Posypeme cibulkou na kolečka. Přidáme rajčata na kolečka. Obložíme kozími rohy. Poklademe plátky másla a trošku podlijeme vodou nebo bílým vínem a dáme do trouby.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
domula
(upraveno)
16. 11. 2011, 11:06
Tak jsme včera měli k večeři Mňamka jako vždy Myslím, že není potřeba žádný komentář Dnes se chystáme na kuře zalité Moravankou, jen se bojím, jestli to moc nenasákne a nebude to pro děti ostré. Janičko, děkujeme moc za recepty
Evasma
(upraveno)
4. 3. 2009, 18:23
Tak jsem Jani dělala pangase podle tohoto receptu a móóóc nám chutnal ... já si teda nevšimla a dala jsem tam místo kozích rohů sterilované feferonky ... no pálilo to pěkně , ale mělo to šmrnc a moc dobrou chuť - takovou pikantní. Díky za recept Eva
bubík4
(upraveno)
4. 3. 2009, 18:35
@Evasma
EVI TO JSEM MOC RÁDA, DÍKY ZA POCHVALU
mamina33
(upraveno)
13. 6. 2008, 21:02
Super, super, super . Výborná rybička, která mne nadchla . Přidala jsem ještě snítky kopru a špetku hladké mouky
bubík4
(upraveno)
13. 6. 2008, 21:06
@mamina33
JSEM RÁDA, ŽE CHUTNALO
modroocka
(upraveno)
8. 3. 2008, 12:37
At je to morska nebo sladkovodni ryba,receptik je suprovej a ryba byla vynikajici
bubík4
(upraveno)
8. 3. 2008, 12:45
@modroocka
tak to jsem moc ráda, že chutnal
PRATELKA
(upraveno)
24. 11. 2007, 12:28
To není mořská ryba, na tom českým překladu je napsáno sladkovodní, chovaná ve V eitnamu, ale je tedy suprová, dneska byla k obědu v těstíčku
bubble
(upraveno)
28. 9. 2007, 13:24
Děkuji za tip, dnes jsme ho měli poprvé a je opravdu výborný, je to kus masa a ne nějaká hubená fileta!!! Ode dneška pouze pangas!
bubík4
(upraveno)
28. 9. 2007, 13:51
@bubble
NENÍ ZA CO. PŘESNĚ TAK, JE TO KUS ŠŤAVNATÉ DOBRÉ RYBY
Lukrato
(upraveno)
3. 9. 2007, 16:14
Včera jsem si v Tescu koupila 2 balíčky Pangase a už se těším, až ho zítra vyzkouším.... A on fakt nemá žádný kosti ??? Já totiž ryby nedělám moc často právě kvůli kostem, přestože vím, jak jsou zdravé.....A překvapilo mě, že ani není moc drahej, 130,-Kč/kg....a nevíte jestli je to mořská nebo sladkovodní ryba ? Kvůli jódu..... Moc díky za odpověď....
shuli
(upraveno)
24. 11. 2007, 19:28
@Lukrato
je to sladkovodni sumeček.
I+K
(upraveno)
28. 9. 2007, 11:02
@Lukrato
u nás ho mají kulo za 103 kč..dnes se na něj chystám
bubík4
(upraveno)
28. 9. 2007, 11:41
@I+K
spelinka
(upraveno)
3. 9. 2007, 16:41
@Lukrato
Ahoj, opravdu nemá žádné kosti a je výborný, a já za něj dokonce dala 140,- . Já ho strčila jen do trouby na máslo a pokmínovat, gril. koření a malinko osolit - výborné
bubík4
(upraveno)
3. 9. 2007, 16:40
@Lukrato
JE TO MOŘSKÁ RYBA KOSTI OPRAVDU NEMÁ A CENA JE SUPER TAK SI NECHTE CHUTNAT
Lukrato
(upraveno)
3. 9. 2007, 17:19
@bubík4
Děkujííííí za odpovědíííííí
bubík4
(upraveno)
3. 9. 2007, 17:33
@Lukrato
feehaa
(upraveno)
3. 9. 2007, 15:19
Souhlasím s ostatními..Pangasiuse jsme zkusili náhodou, když byl v akci a je to úúúžasná "ryba" - sumeček. Vynikající je také zapečený s brambory a bylinkovou solí
bubík4
(upraveno)
3. 9. 2007, 15:25
@feehaa
kristynahal
(upraveno)
29. 8. 2007, 15:41
Od tý doby, co mi kamarádka přinesla Pangase na ochutnání, tak už jinou rybu nekupujeme. Nemá kosti a je výborná. A když jí obalím a osmažím, tak je po usmažení do čeho kousnout, a není to jen strouhanka jako u jiných filetů. Receptík vyzkoušíme, takhle zapečenýho s rajčátkama jsem ho ještě nedělala, tak děkuji Jani za recept.
bubík4
(upraveno)
29. 8. 2007, 16:44
@kristynahal
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=1249&user=13130
bubík4
(upraveno)
29. 8. 2007, 16:44
@kristynahal
NENÍ VŮBEC ZA CO. DĚLÁM PODOBNĚ I FILE.......JE TO MOC DOBRÝ
bernadetta
(upraveno)
29. 8. 2007, 14:04
Jani váš recept mne ispiroval k tomu koupit rybu, do dneška pro mne neznámou. Četla jsem i diskuzi a čekala, jaký ten PANGAS bude . Můžu říct, že byl famozní díky za luxusní receptík....
bubík4
(upraveno)
29. 8. 2007, 16:43
@bernadetta
LUCKO, TAK TO JSEM MOC RÁDA, ŽE JSTE SE NEZKLAMALA A POCHUTNALI JSTE SI