Tulipány - s fotopostupem
Potřebné ingredience
Korpus světlý, krém karamelový ze salka, salkový marcipán. Gelové a prachové barvy Wilton.
Pestík a tyčinky - připravené den dopředu.
Vytlačený vzorek.
Ještě prostředek.
Z druhé strany zvlněny okraje.
První řada. Kraje lístků přilepeny vodou.
Druhá řada přilelepená k první vodou.
Pět tulipánů zasychá.
List z jedné strany.
List z druhé strany.
Stonky s listy.
Stonky s mašlí.
Pestíky a tyčinky zatlačené do kuličky a přilepené dovnitř květu tentokrát vodkou. Chtělo by je nechat vytvrdnout aspoň 1 den. Nebyl čas.
Ještě celé podložené, aby se to nerozpadlo.
Detail tulipánů.
Zhora.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé