Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 37 návštěvníků)

Základní korpus na piškotový dort průměr 28 cm

0.0
Základní korpus na piškotový dort průměr 28 cm

Potřebné ingredience

10 vajec 10 PL cukru kr. 10 PL poloh.mouky 1 prášek do pečiva

Postup přípravy

Vejce si rozdělíme na bílky a žloutky,bílky vašleháme s cukrem do pěny,Jak je pěna dost vyšlehaná ( sáhneme prstem a musí nám udělat na prstě špičku) zašleháme lehce žloutky.Do této hmoty vmícháme mouku s práškem do pečiva.Vlijeme do dortové formy,pečeme při 160 - 180 °C. cca 30 minut.
Hotový korpus poznáme tak, že pokud do něj píchneme špejlí nesmí se těsto přilepit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 10. 3. 2010, 23:06
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie