(recept
si oblíbilo 37 návštěvníků)
Základní korpus na piškotový dort průměr 28 cm
Potřebné ingredience
10 vajec 10 PL cukru kr. 10 PL poloh.mouky 1 prášek do pečiva
Postup přípravy
Vejce si rozdělíme na bílky a žloutky,bílky vašleháme s cukrem do pěny,Jak je pěna dost vyšlehaná ( sáhneme prstem a musí nám udělat na prstě špičku) zašleháme lehce žloutky.Do této hmoty vmícháme mouku s práškem do pečiva.Vlijeme do dortové formy,pečeme při 160 - 180 °C. cca 30 minut.
Hotový korpus poznáme tak, že pokud do něj píchneme špejlí nesmí se těsto přilepit.
Hotový korpus poznáme tak, že pokud do něj píchneme špejlí nesmí se těsto přilepit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
10. 3. 2010, 23:06
nahlásit