Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Pečeně na pórku a kapii se šlehačkou

0.0
Pečeně na pórku a kapii se šlehačkou

Potřebné ingredience

plátky pečeně bez kosti, 1-2 mladého čerstvého pórku, 0,5 červené kapie, anglická slanina, smetana na šlehání, sůl, pepř, olej

Postup přípravy

Plátky nařízneme po stranách, osolíme a opepříme z obou stran. Na trošce oleje si osmáhneme z obou stran, přidáme na drobno nakrájenou slaninu, na kolečka nakrájený pórek a na kostičky kapii... krátce porestujeme, popřípadě přiklopíme pokličkou a stáhnem plamen, aby se jako by dusilo v páře - záleží jakou máte pánev nebo hrnec. Pokud se bojíte, můžete trošku přidat másla a přilopit pokličkou.. Jedná se o 2-3 minutky. Zalejeme šlehačkou, necháme přijít k varu, popřípadě dochutíme a můžeme podávat.

Velice rychlé a chutné jídlo, my máme rádi s rýží.

Dobrou chuť :-)

osmáhneme z obou stran

přidána zeleninka a krátce orestujeme

podlejeme šlehačkou

a je hotovo, dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie