(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Špagety - fuk maso
Potřebné ingredience
Olej, cibule, kuřecí (stehna i prsa) nebo vepřové maso (kýta, plecko), lečo, kečup - čertovka nebo cikánka (ten je chuťově lepší), masox, sójovka, worčestr, mouka na zahuštění, sůl.
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na jemno, orestujeme, pak přidáme maso, buď na nudličky nebo i celé stehno (je lepší překrojené na půl), orestujeme a dusíme. Po dušení maso vyndáme (ne pokud máme maso na nudličky) a necháme vychladnout. Pak dáme kečup, lečo a masox a necháme ještě chvíli povařit, aby lečo změklo.
Maso obereme a nakrájíme na kousky, vrátíme do omáčky, přidáme sójovku, worčestr, zahustíme moukou s vodou. Nakonec podle chuti dochutíme solí. Podáváme s rýži nebo těstovinami. Dobrou chuť :-)
Maso obereme a nakrájíme na kousky, vrátíme do omáčky, přidáme sójovku, worčestr, zahustíme moukou s vodou. Nakonec podle chuti dochutíme solí. Podáváme s rýži nebo těstovinami. Dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé