(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Šarišský guláš
Postup přípravy
Potřebujeme tyto suroviny:
1,5 kg vepřového masa
1 velká cibule
2-3 stroužky česnaku
3 lžíce kečupu
1 lžíce worchestrové omáčky
1 velké lečo (bez šťávy)
1 plechovka žampiónů
olej
sůl
pepř
kmín
červená paprika
chilli
majoránka
sůl
POSTUP:
Maso nakrájíme na na nudličky a osmahneme na oleji, přendáme do hrnce, ve kterém jsme na oleji osmahli nakrájenou cibuli s paprikou. Maso opepříme, osolíme, přidáme kečup a podusíme. Nakonec přidáme worchesterovou omáčku, lečo, žampióny, majoránku a česnek, povaříme a můžeme podávat.
1,5 kg vepřového masa
1 velká cibule
2-3 stroužky česnaku
3 lžíce kečupu
1 lžíce worchestrové omáčky
1 velké lečo (bez šťávy)
1 plechovka žampiónů
olej
sůl
pepř
kmín
červená paprika
chilli
majoránka
sůl
POSTUP:
Maso nakrájíme na na nudličky a osmahneme na oleji, přendáme do hrnce, ve kterém jsme na oleji osmahli nakrájenou cibuli s paprikou. Maso opepříme, osolíme, přidáme kečup a podusíme. Nakonec přidáme worchesterovou omáčku, lečo, žampióny, majoránku a česnek, povaříme a můžeme podávat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé