(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Koprovka...super rychlovka...
Potřebné ingredience
sušený nebo čerstvý kopr, mléko, kysaná smetana nebo šlehačka , mouka, sůl
vajíčka nebo plátky hovězího masa
Postup přípravy
Na rozpuštěném másle opečeme cibulku, přidáme hladkou mouku a vytvoříme světlou jíšku. Tu následně zředíme podle potřeby mlékem a trochou vody aby byla správně hustá a důkladně prošleháme. Za stálého míchání vaříme asi 20 minut, aby nebyla cítit mouka. Nakonec přijeleme šlehačku a nasypeme nakrájený kopr (může být i nakládaný). Ochutíme solí a pepřem. Pokud je omáčka příliš hustá, zředíme ji mlékem.
Nakonec přidáíme uvařená vajíčka nebo plátky hovězího,knedlík brambor
Nakonec přidáíme uvařená vajíčka nebo plátky hovězího,knedlík brambor
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé