(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Rychlá roláda bez brzkého zatočení
Potřebné ingredience
14 dkg cukr krupice
6vajec
8 dkg hladké mouky
Postup přípravy
Cukr a bílky ušleháme v hustou pěnu. Po té po 1 přidáváme žloutky a šleháme každý žloutek tak asi půl minutky a nakonec vešleháme 8 dkg hladké mouky. Plech vyložíme pečícím papírem, těsto vylijeme a dáme péct na 180 stupňu 5-10 minut , podle výkonnosti trouby. Jak je upečeno, necháme vychladnout, z plechu stáhneme jen pečící papír s upečeným korpusem a necháme bychladnout. Po vychladnutí naplním e buď marmeládou, nebo krémem a zatočíme. Roláda je šťavnatá , vláčná a neláme se. Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zonoro
(upraveno)
15. 7. 2011, 6:18
Jitko, KONEČNĚ jeden recept, kde je psáno u rolády gramáž a né lžíce! Určitě vyzkouším .
standy
(upraveno)
25. 8. 2007, 17:10
Tak zrovna jsem dopekla Vaši roládičku a musím říct,že super receptík. Je to rychlovka bez komplikací.Jitko děkuji za recept
JíťaMachkova
(upraveno)
27. 8. 2007, 8:49
@standy
děkuji za pochvalu, moc potěšila a jsem ráda, že jste spokojená, hned jak bude víc času, dodám další,