(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Játrová omáčka s těstovinami

Potřebné ingredience
500g Drůbeží játra (jeden balíček) 2 středně velké cibule (je to zhruba stejný poměr jako ty játra) Olivový olej Bobkový list Mletý kmín Masox Jíška knorr - tmavá
Postup přípravy
Na olivový olej si dáme cibulku kterou si orestujeme dozlatova, pak přidáme játra která jsme si nejdřív očistili. Po orestování jatýrek přidáme 4 bobkové listy a zhruba 2 lžíce mletého kmínu, podlijeme vývarem z masoxu a dusíme. Když jsou jatýrka hotová cca 30min. dolijeme zbytek vývaru a zahustíme jíškou od knorru. Já už nesolím protože masox je dost slaný. Teď jsem jí dělala i pro Adélku tak jsem omáčku rozmixovala aby tam nebyly kusy jatýrek.
Jako přílohu těstoviny nebo dušenou rýži.
Jako přílohu těstoviny nebo dušenou rýži.

Ingredience - chybí tam vyfocená jíška knorr
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Verčulka26
(upraveno)
19. 3. 2012, 8:30
Vaší omáčku můžu jen chválit... Jedl jí dokonce i přítel který játra úplně nesnáší a ještě k tomu si dvakrát přidával







nahlásit