(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Poněšický guláš
Potřebné ingredience
50dkg jeleního masa,5 dkg másla,cibule,2 lžíce mleté papriky,pepř,sůl,tymián,drcený kmín,feferonky,hl.mouka na zahuštění
Postup přípravy
Na másle zpěníme cibulku,zasypeme paprikou,dáme maso,orestujeme.Přidáme drcený kmín,tymián,pepř,feferonku,osolíme,podlijeme.Zahustíme ,povaříme
restujeme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chalupnicka
(upraveno)
8. 3. 2010, 19:07
Gulášek vypadá velmi chutně-ale kde vzít jelena???
nahlásit
Nadik71
(upraveno)
9. 3. 2010, 9:48
@chalupnicka
v lese já jsem taky dostala kousek masíčka,ale je to ňamka
nahlásit