(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Srbská čorba
Potřebné ingredience
Konzerva fazolí v rajském protlaku,kořenová zelenina,cibule, asi 4 brambory,paprika,sůl.masox,magi,petrželka
Postup přípravy
Na oleji si osmahneme cibulku-přidáme trochu červ.papriky,pak konzervu fazolek vlijeme i s nálevem,přidáme vodu ,brambory nakrájené na kostičky,masox a sůl,strouhanou kořenovou zeleninu.Vaříme do změknutí zeleniny.Zahustíme 2 lžícemi granulované jíšky světlé.Dochutíme magim.A přidáme posekanou zel.petrželku.
P.Z. Chutná báječně.
P.Z. Chutná báječně.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kattka
(upraveno)
21. 3. 2010, 7:40
Vyzkoušela jsem Váš receptík na polévku... A všem moc ,moc chutnala. Určitě se zařadí mezi naše oblíbené Katka
chalupnicka
(upraveno)
22. 3. 2010, 20:25
@kattka
Děkuji
berusak1
(upraveno)
14. 3. 2010, 20:10
Opravdu luxusní polévka Je to zase něco jiného než ta česká klasika. Ale je výborná i manža se olizoval až za ušima
chalupnicka
(upraveno)
15. 3. 2010, 8:06
@berusak1
Moc děkuji paní Martino za hodnocení.Zdravím Alena