(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Hejk na ananasu
Potřebné ingredience
hejk (nebo jiná ryba-pstruh ..)ananasový kompot2,5dc smetany,máslo,hladká mouka,olej,kari koř,ml pepř,sůl,petrželka,citron. Ráda dělám k nějaké oslavě-rychlé a hlavně moc dobré
Postup přípravy
Rybu omyjeme můžou být i filety,osolíme,opepříme ochutíme kari,obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme z obou stran na oleji pak přidáme ananas,kousky taky trošku opečeme a zalijeme smetanou a troškou ananas,štávy a zvolna povaříme,přidáme kousíček másla.Každou porciozdobíme petrželkou a já podávám z kroketama(přidám na ně recept,kdo je ochutnal tomu jsem dala recept)
Naložené ryby-(já nejraději kupuji hejky od značky Kimbex v zeleném obalu)
tak se holky smaží
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zuzzanaa
(upraveno)
7. 7. 2012, 12:01
no to musím někdy vyzkoušet....
zuzzanaa
(upraveno)
18. 9. 2012, 12:33
@zuzzanaa
vyzkoušeno,snědeno,v bříšku jak v pokojíčku,Mňam!!!!
Šmudlinka
(upraveno)
20. 9. 2010, 11:46
Dobrý den, Recept jsem vyzkoušela a musím říct, že je opravdu super moc dobrý. Ale dělala jsem ho s brambory.