(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Kapustové karbanátky s masem
Potřebné ingredience
1/2 kg mletého masa směs hovězí a vepřové, asi1/2 menší kapusty, sůl ,majoránku, pepř, česnek, 1 cibule ,1 vejce, strouhanku ,1 rohlík namočený v mléce.
Postup přípravy
Nejdříve si uvaříme kapustu a necháme vychladnout.
Já si kupuji mleté hotové a ještě si ho doma přemelu na jemno.Namočíme si rohlík v mléce a když maso přemýlám tak zároveň semelu česnek a cibul,kapustu a namočený rohlík.Do této směsi přidám vejce a ochutím solí ,majoránkou a trochou pepře.V případě,že je těstíčko řidší zahustíme strouhankou.
Z těstíčka děláme malé placičky obalíme ve strouhance a smažíme.
Podáváme s brambůrky- u nás hlavně s kečupem a kompotem.
Já si kupuji mleté hotové a ještě si ho doma přemelu na jemno.Namočíme si rohlík v mléce a když maso přemýlám tak zároveň semelu česnek a cibul,kapustu a namočený rohlík.Do této směsi přidám vejce a ochutím solí ,majoránkou a trochou pepře.V případě,že je těstíčko řidší zahustíme strouhankou.
Z těstíčka děláme malé placičky obalíme ve strouhance a smažíme.
Podáváme s brambůrky- u nás hlavně s kečupem a kompotem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé