(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Čevabčičí

Potřebné ingredience
600g mletého hovězího a vepřového masa (trochu tučnější, ať to není suché), sůl, pepř, kmín, hladká mouka na obalení, sádlo na smaženíPříloha: cibule, hořčice, podle chuti brambory, nebo chléb
Postup přípravy
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín(nemusí být) a prohněteme. Tvoříme malé válečky, obalujeme v mouce a pomalu opékáme ze všech stran.
Podáváme s cibulí, hořčicí, chlebem, nebo bramborem.
Kdo má rád přidá ještě tatarku :-))
Podáváme s cibulí, hořčicí, chlebem, nebo bramborem.
Kdo má rád přidá ještě tatarku :-))

Namleté maso okořeníme

Obalené v mouce opékáme pomalu ze všech stran

A papáme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

bubík4
(upraveno)
8. 7. 2008, 11:46
TO MILUJEME

nahlásit

Doubovka
(upraveno)
30. 9. 2007, 16:19
Ještě vždy osmahnu cibulku..je k tomu lepší,než čerstvá

nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
23. 8. 2007, 21:41
Dala jsem si do oblíbených a zkusím, až se vrátíme z Krkonoš

nahlásit