(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Výborné cheeseburgery :-)
Potřebné ingredience
Mleté hovězí maso, hladká mouka, housky na burgry (dá se koupit i tzv. víkendové pečivo, ale mně osobně moc nechutná), malá cibulka, kečup, horčice, tavený sýr Čedar, (kyselá okurka), po případě ledový salát, rajče apod. :-)
Postup přípravy
Mleté maso smícháme s trochou hl. mouky, osolíme a opepříme. Vytvarujeme si "karbanátky" a dáme opéct na pánvičku (bez tuku), zhruba 3-4 minuty, záleží na tloušce karbanátku. Mezi tím si housky rozkrojíme na půl a dáme na chvilku do trouby rozpéct a zkřupnout. Nakrájíme si cibulku na drobno a smícháme s trochou horčice a většího množství kečupu. Potom každou housku touto směsí potřeme, (doplníme plátkem kyselé okurky), přidáme hotový karbanátek a navrh dáme plátek taveného sýru Čedar. Můžeme to doplnit plátkem rajčete a ledovým salátem. Doufám, že Vám bude chutnat. :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé