Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Milánský rychlík

0.0
Milánský rychlík

Potřebné ingredience

0,5Kg kuřecího masa(může být i hovězí), 1 cibule, 4 str.česneku, 1 masox, 1 protlak, 1 kečup, kari, pepř, sůl,olej, hl.mouka na zahuštění
špagety

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kousky , osolíme, opříme a poprášíme trošku kari kořením. Cibuli a 3 str.česneku nakrájíme najemno. V papiňáku necháme zesklovaťet cibulku s česnekem, zalijeme jí protlakem, promícháme a přidáme maso, to necháme lehce osmahnout.Poté přidáme kečup, masox,špetku pepře, 1/2 lžičky soli a zalijeme 1l vroucí vody.Papiňák zavřeme a vaříme cca 25min.
V hrníčku si rozmícháme 2 vrchovaté lžíce hl.mouky s vodou, tím omáčku zahustíme a přidáme ještě stroužek utřeného čeneku.

Nejlepší přílohou jsou špagety, ale raději 2 pytlíky, jeden Vám určitě stačit nebude:-)

Dobrou chuť...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Iru.S 30. 12. 2008, 18:31
Jsem jedna z těch co se učí s papiňákem a našla jsem váš recept a papiňák jsem s ním otestovala (Y) a mohu říct,že jsem doma dostala velkou pochvalu za super jídlo (clamp) (clamp) (clamp)...určitě nebude naposledy a mohu jen doporučit (Y) Irča (L)
mirabela 6. 2. 2008, 20:55
Dnes,jsem dělala k večeři s vepřovým masem a bylo to velmi dobré (Y) (Y) (Y),opravdu jsme si pochutnali. |:o) |:o) |:o),hotovou omáčku jsem zahustila zbytkem sladké smetany :-) :-) :-)a byla velmi jemná a i můj starší synek si přidal a to je co ,říct,protože mu skoro nic nejede :-S,díky za bezva recept (F) (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie