buchta "Terezka"
Potřebné ingredience
1 Hera, 2 sklenky cukru, 3 lžíce kakaa, 2 sklenky vlažné vody, 2 sklenky polohrubé mouky, 4 vejce, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, kokos
Postup přípravy
V kastrůlku rozpustíme Heru. Po rozehřátí sundáme z vařiče, přidáme 2 sklenky cukru, 3 lžíce kakaa, 2 sklenky vlažné vody. Vše řádně smícháme a odlijeme 1 sklenku. Do zbytku přidáme 2 sklenky polohrubé mouky, 4 vejce, 1 prášek do pečiva a vanilkový cukr. Vzniklou hmotu vlijeme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme cca 20 minut. Upečené, ještě horké polijeme odendanou sklenkou polevy a posypeme kokosem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
28. 2. 2010, 21:15
znám jako mokrou buchtu, ale to nevadí je moc dobrá