Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Zapečený květák se smetanou a lečem

0.0
Zapečený květák se smetanou a lečem

Potřebné ingredience

květák, 12% smetana, brambory, sterilované lečo, slanina, sůl, pepř, 20 dkg 30% eidam

Postup přípravy

uvaříme květák, zhruba 10 minut, oloupané na plátky nakrájené brambory necháme přejít varem.
V pečící míse necháme orestovat slaninu (nemusí být), na ni dáme na růžičky rozebraný květák a brambory, osolíme, opepříme, přidáme celé sterilované lečo, promícháme a dáme do trouby zhruba na 30 minut dokud květák a brambory nezměknou.
Jakmile je vše měkké posypeme strouhaným sýrem a dáme zhruba ještě na 15 minut zapéct.

Tak jsem zase jednou nevěděla co k obědu a můžu doporučit, byla to OBR mňamka !!!!
Dělám bez tuku !!!!!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie