(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Vepřové masíčko na leču - ala SRBSKÉ ŽEBÍRKO....:O)
Potřebné ingredience
vep. maso (kýta nebo nejlepší je kotleta), větší sklenice leča, pepř, sůl
Postup přípravy
Maso naklepeme (kotletu pokud je, necháváme s kostí), osolíme, opepříme. Pak osmahneme na oleji a přidáme lečo, prohřejeme a zahustíme jíškou, dochutíme.
Příloha : rýže, brambor nebo bram. kaše
DOBROU CHUŤ !!!!!!!!!!! :O))))))
Příloha : rýže, brambor nebo bram. kaše
DOBROU CHUŤ !!!!!!!!!!! :O))))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Eunkaa
(upraveno)
2. 3. 2010, 17:26
Renatko vypadá to krááááásně nebyl by receptík?