Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Arabelčino prošpikované maso pečené na černém pivě

0.0
Arabelčino prošpikované maso pečené na černém pivě

Potřebné ingredience

vepřové maso vcelku ( je lepší krkovička...je šťavnatější, já měla kýtu ) , párek, 2 cibule, černé pivo, 3 stroužky česneku,slanina, sádlo.

Postup přípravy

Vepřové maso prošpikujeme párkem a slaninou, osolíme a orestujeme ze všech stran na trošce sádla. PAk přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, na maso poklademe plátky česneku, podlijeme vodou i černým pivem a pečeme doměkka. V průběhu pečení maso podléváme a políváme vypečenou šťávou.
Vhodná příloha - bramborová kaše.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie