(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Arabelčino prošpikované maso pečené na černém pivě
Potřebné ingredience
vepřové maso vcelku ( je lepší krkovička...je šťavnatější, já měla kýtu ) , párek, 2 cibule, černé pivo, 3 stroužky česneku,slanina, sádlo.
Postup přípravy
Vepřové maso prošpikujeme párkem a slaninou, osolíme a orestujeme ze všech stran na trošce sádla. PAk přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, na maso poklademe plátky česneku, podlijeme vodou i černým pivem a pečeme doměkka. V průběhu pečení maso podléváme a políváme vypečenou šťávou.
Vhodná příloha - bramborová kaše.
Vhodná příloha - bramborová kaše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé