Žemlový sýrový pudink
Potřebné ingredience
260g bílé veky
120g másla
30dl mléka
260g sýra typu ementál
pažitka nebo zelená petrželka
6 vajec
Postup přípravy
Veku nakrájíme na kostičky,opečeme na másle a naskládáme do ohnivzdorné misky.
Posypeme ji zelenou pažitkou nebo petrželkou a zalijeme mlékem,do kterého jsme zašlehali 6 vajec spolu s dvěmi třetinami celkové dávky nastrouhaného sýra.Povrch posypeme a necháme v troubě půl hodinky zapéct.
Podáváme s jakýmkoliv salátem
Posypeme ji zelenou pažitkou nebo petrželkou a zalijeme mlékem,do kterého jsme zašlehali 6 vajec spolu s dvěmi třetinami celkové dávky nastrouhaného sýra.Povrch posypeme a necháme v troubě půl hodinky zapéct.
Podáváme s jakýmkoliv salátem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Leňula*B
(upraveno)
22. 8. 2007, 8:46
nidy to nedělám ale toto mi nedá, peskovat pravopis no, jo každej nemůže být dokonalej, snad záleží na jiných věcech ne?
hanca123
(upraveno)
22. 8. 2007, 8:12
Ještě sýrový
babubabu
(upraveno)
22. 8. 2007, 7:33
Velice mě udivují ty hrubky v receptech.
Lukrato
(upraveno)
22. 8. 2007, 9:02
@babubabu
Milenko, ale o hrubkách to tady přece není.....jo jasně, taky jsem jich tam pár napočítala, ale v jiných receptech je jich ještě mnohem víc a věřte mi, že horších.... Nikdy to ale nekomentuji, protože to tady není kurz češtiny, ale vaření.....
Leňula*B
(upraveno)
22. 8. 2007, 12:53
@Lukrato