(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
šumavské řízky
Potřebné ingredience
plátky vepřové kýty nebo kotlety
brambor
česnek, cibule
sůl,pepř, majoránka
mléko, hl. mouka
Postup přípravy
připravíme těsto jako na bramborák, vepřové maso naklepe, posolíme,opepříme a osmažíme na pánvi do zlatova.
Na pánev si dáme vrstvu bramborového těsta,na to plátek masa a pak zase vrstvu bramborového těsta, smažíme z obou stran do zlatova. Vrstva těsta nesmí být moc silná jinak se dost nepropeče. je to Mňamka a u nás nikdy nic nezbyde!!!
obrázkový postup snad dodám.
přeji dobrou chut
Na pánev si dáme vrstvu bramborového těsta,na to plátek masa a pak zase vrstvu bramborového těsta, smažíme z obou stran do zlatova. Vrstva těsta nesmí být moc silná jinak se dost nepropeče. je to Mňamka a u nás nikdy nic nezbyde!!!
obrázkový postup snad dodám.
přeji dobrou chut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé