(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Drobenková buchta
Potřebné ingredience
2 hrnky polohrubé mouky,
1 hrnek cukr krupice,
250 g Hera,
2 vejce,
prášek do pečiva,
3/4 hrnku mléka,
ovoce ( nejlepší je červený rybíz)
Postup přípravy
Mouku, cukr a tuk smícháme dohromady (pozor je to na drobenku-takže jen v ruce promísit) a odebereme 1 hrnek. Pak přidáme prášek do pečiva, vejce a mléko. Vše zaděláme, hmotu nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech ( já používám papír na pečení), pak poklademe ovoce a posypeme drobenkou. (Výborný je červený rybíz, já teď použila aralku-černý jeřáb).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé