(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Zapečené rybí filé s bramborami a limetkami
Potřebné ingredience
800g mraž.rybího filé 800g brambor 2 cibule 1 dl smetany na vaření 50g str.eidamu 1 vejce 2 str.česneku 1 lžíce citr.šťávy oliv.olej sůl
Postup přípravy
Brambory si oluopeme nakrájíme na plátky a předvaříme v osolené vodě.Scedíme a necháme okapat.(ne uplně do měkka)Oloupanou pokrájenou cibuli orestujeme na oleji,přidáme na plátky pokrájený česnek-necháme zesklovaťet,zakápneme limet.šťávou,osolíme.Směs smícháme s bramborami.Zapékací misku si vymažeme a směs do ní dáme.Ještě zmrzlé filé prudce opečeme na oleji,rozložíme ho na brambory,osolíme a přelijeme sýrovou omáčkou -tu si připravíme ze smetany,str.sýra a 1 vejce.Vše dáme do trouby zapéct.Zapékáme asi 1 hod při tepl.200°C.Chutná to báječně a ktomu ještě třešňový kompůtek-prostě dobrota.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
judunaja
(upraveno)
11. 8. 2010, 17:11
Dnes jsem dělala k obědu filé dle Vašeho receptu . Náramná dobrotka . Děkuji za inspiraci Zuzana
chalupnicka
(upraveno)
31. 8. 2010, 8:03
@judunaja
Tak to jsem moc ráda ,že Vám chutnalo.Díky Alča