Chlebové zelňáky
Potřebné ingredience
Vykynuté chlebové těsto (jaké kdo má rád), já dělám z chlebové mouky a z rozmixovanými ovesnými vločkami, kysané zelí, restovaná cibulka.
Postup přípravy
JEŠTĚ DOPORUČENÍ PRO "FAJNŠMEKRY" - místo sýra lze dát na zelňák plátek anglický slaniny nebo ji přimíchat do zelí nakrájenou na kostičky. ÚŽASNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Těsto vyválíme, poklademe zelím, posypeme cibulkou a smotáváme....
...nakrájíme na plátky.....
.....a rozplácneme.....
...dáme na peč. papírem vyložený plech a necháme kynout, poté potřeme vajíčkem a posypeme sýrem....
...a upečeme...HOTOVO.
Ještě fotka ze spoda a DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé