Zobrazit přihlášovací formulář

Beruška durhý dortík našeho dortařského tria

0.0
Beruška durhý dortík našeho dortařského tria

Potřebné ingredience

mramorový korpus, salko krém, marcipán od zdeničky

Postup přípravy

pár hodin po noční službě , málem mi skončila hlava v berušce a večer nevím kdy šly děti spát prý jsem spala už i v sedě.

.....

.........

.....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cherba 22. 2. 2010, 13:26
pěkná beruška (clamp) (clamp) (clamp)
akin77 21. 2. 2010, 20:08
Krásná beruška... (Y) (Y) |:o) |:o) (L)
Ilonáček 20. 2. 2010, 20:55
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
darinka30 20. 2. 2010, 20:40
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
miska.plyska 20. 2. 2010, 20:15
krásná (Y) (Y) (Y)
vochomurka 1 20. 2. 2010, 19:17
Maťo, je moc pěkná, jsi šikulka. (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Mufla 20. 2. 2010, 16:49
opravdu se skláním,taková smršť dortů a všechny tak moc krásné,obdivuju tě,berunka je roztomiloučká |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (clamp)
jeremy 20. 2. 2010, 16:10
(^)je krásný,prozradíte mi,jak děláte salkový krém?Dostala jsem totiž 2tipy...v prvním se salko jen smíchá se dvěma másly a v druhém se salko vaří asi 1,5-2h.a nechá vychladnout do druhého dne,kdy se poté smíchá s 1 změklým máslem,tak nevím,mně se ten nevařený moc nezdá,nevím,salko jsem nejedla ani nepamatuju...poraĎte,díky (F)
rak 20. 2. 2010, 16:40
@jeremy Já salko vařím 2 hodiny, nechám vychladnout a pak smíchám se 2 masly. běžně vařím i pět salk zarás a pak ho uchovávám v ledničce i 2 měsíce . Nepřidávám cukr je to sladké i bez toho.
jeremy 20. 2. 2010, 16:51
@rak Moc děkuji za rychlou odpověď.Přeju Vám hezký víkend. (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie