Beruška durhý dortík našeho dortařského tria
Potřebné ingredience
mramorový korpus, salko krém, marcipán od zdeničky
Postup přípravy
pár hodin po noční službě , málem mi skončila hlava v berušce a večer nevím kdy šly děti spát prý jsem spala už i v sedě.
.....
.........
.....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cherba
(upraveno)
22. 2. 2010, 13:26
pěkná beruška
akin77
(upraveno)
21. 2. 2010, 20:08
Krásná beruška...
Ilonáček
(upraveno)
20. 2. 2010, 20:55
darinka30
(upraveno)
20. 2. 2010, 20:40
miska.plyska
(upraveno)
20. 2. 2010, 20:15
krásná
vochomurka 1
(upraveno)
20. 2. 2010, 19:17
Maťo, je moc pěkná, jsi šikulka.
Mufla
(upraveno)
20. 2. 2010, 16:49
opravdu se skláním,taková smršť dortů a všechny tak moc krásné,obdivuju tě,berunka je roztomiloučká
jeremy
(upraveno)
20. 2. 2010, 16:10
je krásný,prozradíte mi,jak děláte salkový krém?Dostala jsem totiž 2tipy...v prvním se salko jen smíchá se dvěma másly a v druhém se salko vaří asi 1,5-2h.a nechá vychladnout do druhého dne,kdy se poté smíchá s 1 změklým máslem,tak nevím,mně se ten nevařený moc nezdá,nevím,salko jsem nejedla ani nepamatuju...poraĎte,díky
rak
(upraveno)
20. 2. 2010, 16:40
@jeremy
Já salko vařím 2 hodiny, nechám vychladnout a pak smíchám se 2 masly. běžně vařím i pět salk zarás a pak ho uchovávám v ledničce i 2 měsíce . Nepřidávám cukr je to sladké i bez toho.
jeremy
(upraveno)
20. 2. 2010, 16:51
@rak
Moc děkuji za rychlou odpověď.Přeju Vám hezký víkend.