(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
KRÁLÍK NA VÍNĚ
Potřebné ingredience
králík, 1 velká cibule, česnek-6 stroužků, polohrubá mouka na obalení, sůl, pepř, oliv. olej, 2 bujony, žampiony, 1 velké rajče, 2 sklenice bílého vína.
Postup přípravy
králíka nakrájet na menší kousky, obalit v mouce a vložit na rozpálený olej..orestovat..králíka vyndat a vložit na olej nakrájenou cibuli, česnek, žampiony a rajče-vše na malé kousky..přidat bujon a chvíli nechat probublat..přidat maso.. víno a vodu v poměru 1:1-nalít k masu a dusit 30 minut..já dusila déle..
příloha..na kolečka mrkev, vložit na máslo s cibulkou, přidat trochu cukru a dusit..
příloha..bramborový knedlík
tento recept mám od kamarádky a je to vynikající :o))
příloha..na kolečka mrkev, vložit na máslo s cibulkou, přidat trochu cukru a dusit..
příloha..bramborový knedlík
tento recept mám od kamarádky a je to vynikající :o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Martina.H
(upraveno)
4. 2. 2011, 14:28
Dobrý den, ráda bych se zeptala co s tou mrkví? Ta se přidá pak přímo na talíř? Nějak mi k tomu bramborovému knedlíku nepasuje....
Kasparkova
(upraveno)
13. 4. 2011, 19:02
@Martina.H
dobrý den, také mi to moc nepasovalo, než jsem ochutnala, je to dobré... mrkev na kolečka, dát na máslo,cibulku, trošku cukru, a dusíme..:O) přidá se to na talíř, ke knedlíku s králíkem
Zrušený účet
(upraveno)
17. 3. 2010, 17:43
Výborná záležitost Doporučuji jako přílohu gnocchi.. Díky za recept
hanakoma
(upraveno)
8. 7. 2008, 12:08
Právě jsem dovařila a obědvám, je to opravdu vynikající, dělala jsem to z vepřového, přidala trošku smetany na zjemnění, děkuju za supr recept, určitě bude u nás oblíbený Hana
Kasparkova
(upraveno)
12. 1. 2009, 16:37
@hanakoma
jsem ráda, že chutnalo...u nás je to oblíbené jídlo..Marcela