(recept
si oblíbilo 36 návštěvníků)
Hraběnčiny řezy

Potřebné ingredience
40dkg polohrubé mouky,15dkg cukr,půl prdopeč,4 žloutky,20dkg hery,jablka větších asi 5ks
Postup přípravy
Vypracujeme těsto, dvě třetiny vyválíme na plech a jednu třetinu dáme do mrazáku.Jablka nastrouháme dáme na těsto,posypeme cukrem a skořicí.Ušleháme sníh se čtyř bílků a 20dkg cukru, rozetřeme na jablka.Těsto z mrazáku nastrouháme na hrubém struhadle přímo na bílky......Pečeme ve střední troubě do růžova...dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

verjur
(upraveno)
2. 5. 2010, 10:43
Včera jsem pekla a jsou perfektní!! Křehounké nadýchané
určitě jsem je nepekla naposledy moc děkuji za skvělý recept
Všem doporučuji vyzkoušet !!!!
Mějte se krásně hezké jaro Vám přeji Veronika
























nahlásit
brenda
(upraveno)
4. 4. 2010, 17:06
tyhle řezy děláme už dýl a naše rodinka je miluje jsou supr.ted je budu dělat na zítra pro koledníky









nahlásit

Lidajka
(upraveno)
22. 2. 2010, 9:48
Také naší rodinou moc oblíbená buchta
V létě doporučuji nahradit jablka červeným rybízem, je to snad ještě lepší než s jablky





nahlásit

Jxsara
(upraveno)
22. 2. 2010, 9:18
Děkuji a ať všem chutná jako nám....

nahlásit
Lešoun
(upraveno)
21. 2. 2010, 21:58
Děkuji za dnešní "vytržený trn z paty"
co upéct. Už je půl plechu pryč




nahlásit
okurka555
(upraveno)
17. 2. 2010, 14:42
Náš oblíbený moučník - ale navíc sníh posypu strouhanými vlašskými ořechy. Ňaminka.
nahlásit

calexaci
(upraveno)
13. 2. 2010, 17:10











nahlásit

Jxsara
(upraveno)
14. 2. 2010, 11:51
@calexaci
A už je po nich.....
nahlásit

vojteschka
(upraveno)
13. 2. 2010, 15:13
Paní Zdeňko, vypadají výtečně
určitě je v brzké době udělám



nahlásit