Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuřecí maso se zelím a bramborem zalité smetanou

0.0
Kuřecí maso se zelím a bramborem zalité smetanou

Potřebné ingredience

Kuřecí čtvrtky 4ks, brambory, kysané zelí 1/2kg i více,200ml smetany, sůl, terijaky.

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka a poklademe na dno pekáče na to dáme kysané zelí i se šťávou, tak aby pokrylo brambory. Na to dáme osolené kuřecí maso, které postříkáme terijaky. Trošku podlijeme, ale ne moc. Přikryjeme a dáme péct na 220st.C. Až bude maso měkké zalijeme smetanou a dopečeme ať je kůrka křupavá. Doubrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nosorozec 13. 2. 2010, 11:33
Mohu se zeptat co je to terijaky?Děkuji
Katuli41 18. 2. 2010, 17:05
@nosorozec Dobrý den. terijaky je sojová omáčka, ale zdravější. koupíte ji ve zdravé výživě a stojí cca 30,-Kč.
Handulka0 13. 2. 2010, 9:57
Dělám s vepřovým a je to ňamka (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie