(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kuřecí maso se zelím a bramborem zalité smetanou
Potřebné ingredience
Kuřecí čtvrtky 4ks, brambory, kysané zelí 1/2kg i více,200ml smetany, sůl, terijaky.
Postup přípravy
Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka a poklademe na dno pekáče na to dáme kysané zelí i se šťávou, tak aby pokrylo brambory. Na to dáme osolené kuřecí maso, které postříkáme terijaky. Trošku podlijeme, ale ne moc. Přikryjeme a dáme péct na 220st.C. Až bude maso měkké zalijeme smetanou a dopečeme ať je kůrka křupavá. Doubrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nosorozec
(upraveno)
13. 2. 2010, 11:33
Mohu se zeptat co je to terijaky?Děkuji
Katuli41
(upraveno)
18. 2. 2010, 17:05
@nosorozec
Dobrý den. terijaky je sojová omáčka, ale zdravější. koupíte ji ve zdravé výživě a stojí cca 30,-Kč.
Handulka0
(upraveno)
13. 2. 2010, 9:57
Dělám s vepřovým a je to ňamka