Zobrazit přihlášovací formulář

Pařez k 60-tinám

0.0
Pařez k 60-tinám

Potřebné ingredience

xx

Postup přípravy

váha 3,4 kg

xx

hříbky

xx

šnekoun

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gabulovenka 27. 2. 2010, 10:17
tak tenhle mi jaksi unikl *-) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
trukska 27. 2. 2010, 19:55
@gabulovenka Gabčo i to se stane ,-) moc ale děkuji (F)
liba1963 13. 2. 2010, 21:05
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (clamp) (clamp) (clamp)
trukska 14. 2. 2010, 8:00
@liba1963 Díky (F)
kattule 13. 2. 2010, 19:21
pěkný pařez (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
trukska 13. 2. 2010, 20:11
@kattule Katko, děkuji (F)
Ilonáček 13. 2. 2010, 17:46
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
trukska 13. 2. 2010, 20:11
@Ilonáček (L) (F) (F)
cherba 13. 2. 2010, 12:36
Krásný pařez a ten šnekoun je frajer s úžasnou ulitou (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
trukska 13. 2. 2010, 20:11
@cherba Pavlo, děkuji (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie