(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK
Potřebné ingredience
bůček ,česnek ,cibule,slanina,, kysané zelí ,sůl ,pepř,cukr ,olej ,hl.mouka
Postup přípravy
Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, hodně naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí. Na pánvičce osmahneme nakrájenou slaninu, zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme vyprané a překrájené zelí, okmínujeme, osolíme, přisladíme a krátce podusíme. Prochladlou směs navršíme na plátky masa, zatočíme a spíchneme párátky. Závitky osolíme, poprášíme moukou a vložíme do vymazaného pekáčku, zprudka opečeme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Šťávu přecedíme.
Příloha br.knedlík ,brambory
Příloha br.knedlík ,brambory
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Fafav
(upraveno)
6. 4. 2008, 21:08
Podobné som robila i z vysokej nie moc mastnej krkovičky - dá sa to pripraviť vopred a zohriať. Skrátka vďačné jedlo a prípadne len s chlebíkom.
Jaruš53
(upraveno)
6. 4. 2008, 21:00
Dělám je doma a jsou úúúúúúúúúúúžasné,gratuluji.
janaforyou
(upraveno)
17. 8. 2008, 13:15
@Jaruš53
jj jsou moc dob ré z krkovičky i z búčku