(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Boloňské špagety
Potřebné ingredience
300 g mletého masa – směs vepřové a hovězí 1 malý rajský protlak ¼ pórku ¼ kostky masoxu hladká mouka, sůl 2 – 3 stroužky česneku koření na mleté maso nebo na špagety trochu oleje
Postup přípravy
Postup:
Rozpálíme trošku oleje a mleté maso na něm osmahneme, zaprášíme moukou a přidáme rajský protlak a podlijeme vodou, aby směs měla řídkou kašovitou konzistenci. Přidáme masox, na kolečka nakrájený pórek, osolíme, přidáme jemně nakrájený česnek a dochutíme kořením. Necháme asi 10 minut povařit na mírném plameni. Podáváme se špagetami a strouhaným sýrem.
Rozpálíme trošku oleje a mleté maso na něm osmahneme, zaprášíme moukou a přidáme rajský protlak a podlijeme vodou, aby směs měla řídkou kašovitou konzistenci. Přidáme masox, na kolečka nakrájený pórek, osolíme, přidáme jemně nakrájený česnek a dochutíme kořením. Necháme asi 10 minut povařit na mírném plameni. Podáváme se špagetami a strouhaným sýrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé