(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Žebrácká omeleta podle mě
Potřebné ingredience
Starší chleba, co nám doma zavazí, 3 vejce, zeleninku z mrazáku, sůl, pepř, plátkový sýr, šunka, máslo a koření co kdo rád
Postup přípravy
Na pánvi rozpustit máslíčko a na něm opect na malé kostičky nakrájený chleba, až bude pěkně do křupava. Potom přihodím hrst zeleniny ( nejdřív jsem dala do horké vody a scedila, aby povolila), zbytky šunky, opepřit a chvíli všechno opékat. Nakonec rozšlehat vejce a zalít pánev - dosolit, opepřit. Nemíchat - poklademe plátky sýra,nechat ztuhnout, přikrýt poklicí, aby se pěkně udělala omeletka i nahoře. Jíme to už jen se zeleninkou a nebo komu by nestačilo, tak přikusovat další pečivo. Dobrou chuť!
na začátku
zalité vejci
poklást sýrem
servírujeme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
luccess
(upraveno)
2. 4. 2010, 20:58
Dnes byla k večeři a jedním slovem LUXUS
Markousekkk
(upraveno)
11. 2. 2010, 15:48
Markéta
pitruska82
(upraveno)
12. 2. 2010, 17:26
@Markousekkk
Marky, díky
Evelyn123
(upraveno)
11. 2. 2010, 15:47
Petro, tak toto je výborný nápad s tím opečeným chlebem všechno se využije, žádné zbytky. A přísady se můžou i různě měnit podle chuti, prostě co je doma Určitě vyzkouším, však je krize a šetřit musíme
pitruska82
(upraveno)
12. 2. 2010, 17:26
@Evelyn123
Evi, přesně jak píšete - jde tam naskládat fakt uplně všechno