(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
bramborové placky se zelím
Potřebné ingredience
1kg brambor, 150g hladké mouky, 2 vejce, 150g kysaného zelí, trochu mléka, sůl, česnek, pepř, majoránka, olej
Postup přípravy
nastrouhat brambory (najemno), přidat sůl, vejce, česnek, mléko, mouku, koření a nakonec přidat pokrájené zelí. Pro zpestření můžete přidat třeba slaninu, bůček či jinou uzeninu. Pak pečene malé placky na oleji.
smažení
a je hotovo - dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
calexaci
(upraveno)
11. 2. 2010, 8:36
tak tohle děláme taky a je pravda že jsou hoooooodně žravééééé.U nás se po nich vždycky jen zaprášíííííí
fojaa
(upraveno)
10. 2. 2010, 13:21
Děláme a je to hooodně žravý .Díky za připomenutí
emílek.
(upraveno)
10. 2. 2010, 12:22
Teda jestli to jsou takové ty zelňáky co se prodávají na těch staročeských trzích, tak máte velikou pochvalu, protože ten recept scháním už dlouho.
Hyzule
(upraveno)
10. 2. 2010, 13:29
@emílek.
Leni mám ho už hezky dlouho v receptech taky miluji bramboráky na všechny způsoby
emílek.
(upraveno)
10. 2. 2010, 13:32
@Hyzule
Tak já to hledala jako zelňáky tak si proto jsem to nenašla: Místo toho jsem vždy udělala takové ty tvrdé placky - zelňáky. Jinak děkuji a co nejdříve vyzkouším. Manžel je teď na horách, tak mu udělám překvápko až se vrátí . Ještě dotaz, ty brambory jsou syrové nebo vařené?
Hyzule
(upraveno)
10. 2. 2010, 13:34
@emílek.
já dělám za syrových a jestli děláte pro manžu tak dejte i kus klobásy.Já mám výhodu.U nás je nikdo nejí,takže si je smažím jen pro sebe.
Hyzule
(upraveno)
10. 2. 2010, 12:15
taky dělávám a potvrzuji,že je to obr pocchoutka
Ilonáček
(upraveno)
10. 2. 2010, 12:14