(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zeleninové lečo se salámem
Potřebné ingredience
100g drůbežího salámu, 200g rajčat, 200g paprikových lusků, 1 vejce, 20g oleje, 20g cibule, sůl, pepř
Postup přípravy
Najemno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme salám a opečeme. Dále přidáme na proužky nakrájenou papriku a dusíme, až je paprika poloměkká, pak přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, ochutíme solí, pepřem a dodusíme. Zalijeme rozšlehaným vejcem a za stálého míchání necháme srazit.
1 porce 330 kcal = 1380 kJ
1 porce 330 kcal = 1380 kJ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé