(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Jablečné knedlíky
Potřebné ingredience
500g jablek, 140g hrubé mouky, 50g netučného jogurtu, nekalorické sladidlo, sůl
Postup přípravy
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a postrouháme na hrubém struhadle. Smícháme s moukou a špetkou soli. Těsto necháme 2 hodiny odpočívat. Na vále pomoučněném hladkou moukou vykrojíme lžící 10 knedlíků, vaříme cca 8 minut a podáváme polévané jogurtem oslazeným nekalorickým sladidlem.
1 porce(5 knedlíků( přibližné obsahuje
8g bílkovin, 2g tuku, 91g sacharidů, 5,5 g vlákniny
415kcal = 1735 kJ
1 porce(5 knedlíků( přibližné obsahuje
8g bílkovin, 2g tuku, 91g sacharidů, 5,5 g vlákniny
415kcal = 1735 kJ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé